Emil714 Opublikowano Piątek o 06:55 Zgłoś Opublikowano Piątek o 06:55 Cześć, Mój syn, który ma 11 lat upatrzył sobie klawiature Apex 3(pełnowymiarową z podkładką)i mysz Aerox 3 od Steelseries. Nie jestem graczem i się nie znam, a chciałbym żeby dobrze wydał swoją kasę. W każdym razie uważacie, że taki wybór będzie ok? Będzie ich używał głównie do grania, ale takiego wiecie- nie całymi dniami i nocami😉 z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi/podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano Piątek o 07:44 Zgłoś Opublikowano Piątek o 07:44 Ja sam myślę czy aby nie kupić klawiatury i myszki od tej firmy tylko czekam aż wyjdzie nowa generacja po wypłacie zamierzam kupić pod warunkiem że będą na tyle ciche, w przeciwnym razie będę brał flagowe beqiety ale dalej się wacham. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerek Opublikowano Piątek o 12:36 Zgłoś Opublikowano Piątek o 12:36 Klawiatura i mycha ok, jak nie będzie tym rzucać, albo walić w klawiaturę to wytrzyma długo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...