Deadpool Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Trafił mi się słaby egzemplarz Microstar 845E Max i nie wiem, czy zostawić go /po wymianie w serwisie/ czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> na jego miejsce Gigabyte GA-8IE Intel 845E? Jak sądzicie, tylko te 2 opcje wchodzą w gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 zostaw sobie msi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Trafił mi się słaby egzemplarz Microstar 845E Max i nie wiem, czy zostawić go /po wymianie w serwisie/ czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> na jego miejsce Gigabyte GA-8IE Intel 845E? Jak sądzicie, tylko te 2 opcje wchodzą w gre.Słaby ??? - pod jakim względem ??? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Słaby bo cośtam jest nawalone z portem AGP, grafa siada/wyłacza się, a i procek też coś za wysokie temp ma na tej płycie. Plyta jeszcze nie kupiona /układy w sklepie pozdro Wilku/ i trza wymienić na inny egzemplarz. Albo tensam /miejmy nadzieję, że sprawny tymrazem/ lub Gigabyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Słaby bo cośtam jest nawalone z portem AGP, grafa siada/wyłacza się, a i procek też coś za wysokie temp ma na tej płycie. Plyta jeszcze nie kupiona /układy w sklepie pozdro Wilku/ i trza wymienić na inny egzemplarz. Albo tensam /miejmy nadzieję, że sprawny tymrazem/ lub Gigabyte.To bierz Gigabyte ! Jak masz uraz to uraz będziesz mieć dość dłuuugo do niej ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Urazu nie mam 3:> choć to drugi MSI który miałem i który jakiś dziwny jest. W pierwszym za czasów celerona 366 i BX`a to mu kontroler dysków siadł po 3 miesiącach chodzenia. Tutaj na starcie cyrki, faaaaaaajo 3:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...