bladzio Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Mój chyba ładniejszy.... he he :wink: kwestia gustu , ale oba nasze cacka maja takie same parametry :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 jashua - i grasz na tak wysokiej rozdziałce??? nie skacze Ci gra? ja np nie wyobrazam sobie taka rozdziałka i 2x aa na r9700.... dlaczego miala by skakac na tak dobrej karcie graf. ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 jashua - i grasz na tak wysokiej rozdziałce??? nie skacze Ci gra? ja np nie wyobrazam sobie taka rozdziałka i 2x aa na r9700.... a czemu miałaby??? ja tez gram tylko w 1280x1024 (jak wszyscy uzytkownicy crt 19 i lcd 17)przy deczko wolniejszej karcie niz 9700 i wszystko chodzi tiptop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 No wlasnie, jagram w 1280x1024 (lcd 17") i mi nie skacze, karta graf. radeon 9000 series... pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zdecydowanie NEC 1701 B. Taki jest mój wybór, porównywałem z LG, Philipis, Samsung...Polecam ten model Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zdecydowanie NEC 1701 B. Taki jest mój wybór, porównywałem z LG, Philipis, Samsung...Polecam ten modela tys skąd sie urwał??? widac jak nie czytasz całego topicu tylko tytuł i juz walisz odpowiedz nie wiedząc ze bladzio juz go sobie kupił- jabys wysilił sie troszke i przeczytał to bys o tym wiedział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...