uff...AR Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 nie moge uruchomic apletu 'Konta Uzytkownikow' z panelu sterowania. podczas uruchamiania pojawia sie cos takiego: nie zaleznie czy klikne tak czy nie pojawia sie komunikat: System Windows nie moze otworzyc apletu Konta Uzytkownikow w Panelu Sterowania. poza tym nie moge uruchomic nic z narzedzi administracyjnych poza zrodlami danych (odbc). zna ktos lekarstwo albo przyczyne? problem zauwazylem przed wyjazdem na wakacje jak chcialem ustawic automatyczne logowanie sie na mojego usera zeby chodzil ud i emule w razie restartu, braku pradu albo innych dziwnych zdazen wywolanych przez rodzinke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Czarno na bialym masz "Access Denied" czyli brak dostepu do c:windowssystem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Czarno na bialym masz "Access Denied" czyli brak dostepu do c:windowssystem. to widzialem. dostep mam i do system i do system32, rodzaj dostepu: pelna kontrola. poza tym nie dziala zwykle wyszukiwanie plikow :evil: udalo mi sie uruchomic zarzadzanie komupterem (mmc.exe i wybieram compmgmt), ale dziala wszystko poza kontami uzytkownikow :evil: wyglada to tak jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 jak ja kocham windę - nieokreślony błąd - yeah . Ciekawe jak by się czuł Bill lecąc promem na Marsa a tu w połowie drogi taki Zonk w systemie ...... buhahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 nie martw sie :/ ja w osotatnim miesiacu 3 razy formatowalem C: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 mi tylko takie coś wyskakuje na WIN XP jak chce skopiować na gg jedną rozmowe do innego użytkownika i też niewiem czym jest to spowodowane .... najprawdopodobnie jest to wina JAVA Scriptów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 MeHow: bez przesadady mam jakies obrazy ale ze starymi sterami i cza by sie pobawic troche AsTeX: moze masz racje. moze przeinstaluje jave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 moze nie masz tego pliku do ktorego sie windows odwołuje. Mogl sie zniszczyc np. po resecie twardym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 przinstalowalem jave od suna (mialem na dysku 1.41_02 z studio 1) i dalej nic. michal1: a tak wlasciwie to o co ci chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 wynika ze screenu ze do tego pliku nucsmg.cpl odwoluje sie to co uruchamiasz sorki ale bronki robia swoje:))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 raczej nusrmgr.cpl ale on jest i ma sie dobrze (robilem scandiska) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 ale c zyw ogole masz gow systemie?? albo zgraj od kolegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ja bym zaczął od najprostrzej rzeczy, przywróc system do momentu kiedy tego błędu nie miałes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Michał1: moz esi e tro che przyl ozysz dop isania ? bo az trudno zrozumiec co miales na mysli. pozatym uff..ar napisal ze robil scandiska i ma. uff...ar : moze po prostu posypal Ci sie plik w ktorym byly sciezki do *.cpl (nie mam xp juz i nie pamietam ktory to byl) sprobuj poszukac pod tym katem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ja bym zaczął od najprostrzej rzeczy, przywróc system do momentu kiedy tego błędu nie miałes.Powtarzam,jeśli nie przywracałeś systemy to zrób to, na pewno pomoże, jeśli usuwałeś pliki systemowe to zostaną one przywrócone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 nie musze chyba tlymaczyc ze nie ma kalendarzyka w ktorym sie date wybiera :lol: chyba bede musial jakis stary obraz partycji znalezc :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...