Nozgul Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Witam serdecznie. Jak podkreciliscie swoje Elixiry 333@400??? chodzi mi odane takie jak cas, napiecia itd. Prubuje u siebie podkrecic ale cos niewstaje plyta :( pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Z elixirami jest ciężka sprawa.To jest loteria czy trafisz na dobrą kość.Ja trafiłem kiedyś niestety na złą kosć.Jak chcesz to możesz spróbować swoją kręcić.Timingi ustaw na normal, daj troszkę napięcie większa i kręć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 tez tak sadze. JAk trafisz na dobre elixiry to sie zdziwisz jak wysoko idą a jak kiepskie to 2mhz wiecej dla nich to za duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 moje na 173mhz biegaja na na 2.77v a timingi hmm niepamietam a niechce mi sei do biosu wlazic napewno na cl2,5 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 najnizsze timingi jakie osiagnalem to 5-2-2-2.5 na vdimm 2.50 rock satble przy 2.6v wyzej juz mi sie nie chcialo bawic ;) a fsb hmm ostatnio lecialem na 175 przy 2.6v wyzej rowniez nie sprawdzalem bo to IMHO nie ma sensu te pamieci nie naleza do najbardziej stabilnych ale juz niedlugo... twinmos incoming :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 moje elixiry szły spokojnie na 333@400 przy timingach normal i CL2.5. napięcia nie musiałem podnosić ale ..... początkowo słabo się kręciły, trzeba je poużywać z miesiąc, może dłużej i wtedy "dotrą się" i w końcu 400 MHz bez problemu da się osoągnąć, jak u mnie. teraz zmieniłem na to co mam z 3 względów : 1. dożywotnia gwarancja 2. łatwiej będzie odsprzedać 3. bajer że kingston i infineon a nie elixir :D po prostu lepiej wygląda w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...