jajcek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 witam, stalem sie dzisiaj posiadaczem plyty glownej jak w temacie. Wczesniej kupywalem po kolei: -obudowe 250W -amd duron 1200 -pamiec 256mb 400mhz -winfast geforce 2mx max Wszystkie te podzespoly sprawdzane byly u kolegi i dzialaly bez zarzutu. Dzis po kupieniu nowej mobo wzialem sie za podlaczanie. Wszystko podlaczylem ladnie, zajrzalem do instrukcji zmienilem zworki tak aby bylo 100mhz dla durona (probowalem pozniej wszelkich kombinacji zworek), wlaczam kompa no i speaker nie wydaje zadnych dzwiekow, nic nie wyswietla sie na ekranie, cooler na procku chodzi itd.. zresetowalem cmos i dalej jest to samo. Sprawdzalem chyba juz wszystko, inne pamieci, inna grafike, inny monitor, inny procesor (tez duron) i nic. Moze ktos spotkal sie juz z takim problemem. Prosze o pomoc, miesiac czekalem na plyte a teraz nie moge jej uruchomic :( Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 a dysk twardy pracuje? gdzie kupiles tą plyte? Posprawdzaj czy wszystko jest dobrze podlaczone i czy karta graficzna, pamiec dobrze siedza w gniazdach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 moze plyta jest spieprzona? jakby dalej nie szla to oddaj ja na gwarancje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielpiter Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Ta płyta nie pójdzie na tym Duronie poprostu nie pójdzie. Tylko nie idzie na tym 1200. Jedyne to zmień procka na 133MHZ. JA zmieniłem i wszystko hula. Zmiana zwrotek nie pomaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielpiter Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Nawet jak dałem do sklepu to nie działała nie działa na DURON 1200 !! i koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...