Skocz do zawartości
mak777

Problem z USB na nForce2 (Soltek SL 75FRN2-L) :(

Rekomendowane odpowiedzi

Qrcze, miałem przedtem płytkę MSI na KT333... No i miałem sobie podłączoną nokię 5510 w celu wgrywania na nią mp3, po przesiadce na solteka a co za tym idzie na nForca 2 nie wykrywa mi telefonu w Nokia Audio Manager, niby wyskakuje ikonka mała po prawej w XP że jest podłaczony, niby widać dodatkowy dysk a na nim pliki, ale program jej nie wykrywa, dokładnie jakby brakowało jakichś sterowników do USB :( Co więcej, kupiłem niedawno aparat cyfrowy, byłem na wakacjach porobiłem trochę zdjęć, chwilę temu podłączam i to samo co w przypadku nokii :( W trybie kamery internetowej działa, ale gdy chcem przejżeć zdjęcia to nie wykrywa go... Nie wiem co jest grane... Pomóżcie dobrzy ludzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do nokii to zapomniałem że trzeba zrobić mały trick żeby działała pod win xp ;] Już mi działa, ale z aparatem nadal nie wiem co jest grane... Opisze dokładniej... W trybie kamery internetowej wszystko okej... Jeśli chodzi o przesyłanie zdjęć to gdy nie ma w nim dodatkowej karty pamięci to się pojawia dodatkowy dysk i można przeglądać, ale gdy dokładam kartę pamięci to już doopa... Raczej to nie wina karty pamięci ani aparatu (no chyba żeby jednak była :P) Jutro sprawdze aparat i kartę u qmpla, ale coś mi mówi że to jednak wina czegoś z kompa... :( Piszcie jeśli macie jakieś sugestie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...