Ymir88 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mam maly problem z nagraniem VCD . Uzywam programy Nero 6.0.0.11 gdy kopiuje plik avi do nagrania wszytsko jest ok ale gdy chce skopiowac plisk tekstowy wyskakuje mi blad "The file'd"nazwa filmu-II- .txt'is invalid - need MPEG-1 which was encoded for Video-CD" nagralem film z wielka nadzieje za beda napisy ale niestety ... na dvd ani widu ani slychu :P jestem zielony w nagrywaniu wiec jezeli ktos mi moze pomoc bede bardzo wdzieczny :D ( jak zrobic zeby byl txt w filmie :( ) z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ymir88 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Wielkie dzieki o to mi chodzilo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...