un_ix Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 :arrow: witam co mozecie powiedziec o: - Thermaltake A1092 - Thermaltake Hardcano III ich cena w 4MAXCooL to odpowiednio 49 zl i 130 zl :cry: (a w U.S.A 6$ i 25$, tam ludzie maja fajnie). czy oplaca sie kupic te akcesoria? zalozenia sa takie: - posiadam Volcano 7+ i do niego regulator obrotow (ustawiony obecnie na srednie obroty). Hardcano III dawalby to iz w ciagu grania np. q3 :), moglbym dawac wiatraka za full - moja Barracuda IV sie grzeje, a Hardcano III i jego malutki wentylator obnizy troszeczke (moze 1-2 stopnie) temp. - termometr w Hardcano III przyda sie do sprawdzania temp. procka. ostatno troche nim krece. narazie jest tylko 2000+ z 1800+ :( - radiatory z Thermaltake A1092 uzylbym do przyklejenia na grafike i ddr-amy. DDR narazie mam 'no name', ale zamierzam zmienic na 512 MB DDRAM 333 MHZ SAMSUNG (moze przedluzy ich zywotnosc), a grafika jaka jest, taka bedzie przez najblizsze 2-3 miesiace. troche ja krecilem i z 90 mhz (pamiec i procek) uzyskalem 110 mhz. przy wiekszej czestotliwosci gry sie wieszaja, wiec moze radiatory proszke pomoga. prosze wszystkich o wypowiedz, a szczegolnie uzytkownikow tych akcesoriow. z gory wielkie dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 :arrow: prosze wszystkich o szybka odpowiedz. zalezy mi na czasie, a Wasze opinie zadecyduja nad moim wyborem. bede bardzo wdzieczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 :arrow: dzieki za brak recenzji :cry: rozumiem przez to ze na forum nie ma uzytkownikow posiadajacych te akcesoria. sproboje popytac gdziec indziej... moze w siedzibie 4MAXCooL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 dokladnie, niewiele osoob ma cus takiego, ja np. zrobilem sobie chlodzenie na dysk za darmo-wirak ze starego enlighta, i platik od ojca z roboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 dokładnie to samo zrobiłem wziołem wiatrak z zasilacza i temperatura spadła w moim BIII ok. 15C chłodzenie za darmo i jakie wydajne.A co do tego hardcano to jest tylko taki bajer czytałem że on max o 2-3 stopnoie chłodzi dysk żadna rewelacja , fakt że fajnie wygląda a 150 zł za takie coś chyba bym nie dał i te heatspredery to jest dobre jeżeli bedziesz kręcł maxymalnie pamiątki.Owszem wystkie prdukty thermaltake'a są zregułu bardzo wydajne i ładne ale jest jedno ale sąbardzo drogie :roll: :roll: :) :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...