Skocz do zawartości
un_ix

Thermaltake A1092 i Hardcano III - prosze o recenzje

Rekomendowane odpowiedzi

:arrow: witam

co mozecie powiedziec o:

- Thermaltake A1092

- Thermaltake Hardcano III

ich cena w 4MAXCooL to odpowiednio 49 zl i 130 zl :cry: (a w U.S.A 6$ i 25$, tam ludzie maja fajnie). czy oplaca sie kupic te akcesoria?

zalozenia sa takie:

- posiadam Volcano 7+ i do niego regulator obrotow (ustawiony obecnie na srednie obroty). Hardcano III dawalby to iz w ciagu grania np. q3 :), moglbym dawac wiatraka za full

- moja Barracuda IV sie grzeje, a Hardcano III i jego malutki wentylator obnizy troszeczke (moze 1-2 stopnie) temp.

- termometr w Hardcano III przyda sie do sprawdzania temp. procka. ostatno troche nim krece. narazie jest tylko 2000+ z 1800+ :(

- radiatory z Thermaltake A1092 uzylbym do przyklejenia na grafike i ddr-amy. DDR narazie mam 'no name', ale zamierzam zmienic na 512 MB DDRAM 333 MHZ SAMSUNG (moze przedluzy ich zywotnosc), a grafika jaka jest, taka bedzie przez najblizsze 2-3 miesiace. troche ja krecilem i z 90 mhz (pamiec i procek) uzyskalem 110 mhz. przy wiekszej czestotliwosci gry sie wieszaja, wiec moze radiatory proszke pomoga.

prosze wszystkich o wypowiedz, a szczegolnie uzytkownikow tych akcesoriow. z gory wielkie dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie to samo zrobiłem wziołem wiatrak z zasilacza i temperatura spadła w moim BIII ok. 15C chłodzenie za darmo i jakie wydajne.A co do tego hardcano to jest tylko taki bajer czytałem że on max o 2-3 stopnoie chłodzi dysk żadna rewelacja , fakt że fajnie wygląda a 150 zł za takie coś chyba bym nie dał i te heatspredery to jest dobre jeżeli bedziesz kręcł maxymalnie pamiątki.Owszem wystkie prdukty thermaltake'a są zregułu bardzo wydajne i ładne ale jest jedno ale sąbardzo drogie :roll: :roll: :) :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...