MsKassandra Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) śmiechłam dzisiaj: nie wiem do kogo oni kierują kontent, do przedszkola to już sięga dna : )) ktoś wie ile oni mają odsłon? pewnie dziś znacznie więcej, szkoda, że nie dla wartościowych treści wpisałam im komentarz, że fota żenująca jest, to zablokowali wyświetlanie moich komentarzy ; )) Edytowane 28 Sierpnia przez MsKassandra 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia Nie zdziwił bym się gdyby to była wytyczna z WP, jak byli niezależni to treści były lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsKassandra Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 13 godzin temu, funi napisał(a): Nie zdziwił bym się gdyby to była wytyczna z WP, jak byli niezależni to treści były lepsze. całkiem możliwe, w czasach szkoły średniej (tj. 25 lat temu) czytałam chyba tylko benchmark, poza prenumeratą chipa 😉 jakoś w obu były wtedy lepsze treści, i brak tych wydziwionych facjat rodem z........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...