KrakersQ Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Witam posiadam 32gb RAM G.SKILL 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 TZ5 Neo RGB, windows 11, ryzen 9, MSI x870e tomahawk <najnowsza aktualizacja> ale coś dziwnego zauważyłem w menadżerze zadań gdyż mój RAM pokazuje 60% użycia przez CODA ale on używa raptem 8gb to jakie 60% ??? Normalnie w systemie i biosie jest widoczne 32gb. Czemu tak pokazuje ktoś mi to wytłumaczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks41 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Te 61% w menedżerze to pamięć zajęta przez wszystkie procesy , a nie tylko CODa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrakersQ Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu No to jest ustawione sortowanie od największych i razem wyjdzie może 10gb to jakie 60% z 32gb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laidman Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu A masz wyłączoną integrę z procesora w biosie? Bo jak nie to bios sam przypisuje jakąś ilość ramu dla integry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...