Caleb Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 Testy procesora Intel Core Ultra 200: Test procesora Intel Core Ultra 9 285K Test procesora Intel Core Ultra 7 265K Test procesora Intel Core Ultra 5 245K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VINCZA Opublikowano Niedziela o 19:25 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:25 Witam przychodzę zaptaniem czy procesor intel ultra 5 245kf jest dobry do gamingu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano Niedziela o 19:34 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:34 Jak masz mały budżet do około 3-4 tys zł to ujdzie powyżej tylko AMD z x3d bo dają dużo FPS do gier esportowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laidman Opublikowano Niedziela o 19:37 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:37 https://www.purepc.pl/intel-core-ultra-9-285k-test-recenzja-opinia-wydajnosc-premiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VINCZA Opublikowano Niedziela o 19:45 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:45 10 minut temu, funi napisał(a): Jak masz mały budżet do około 3-4 tys zł to ujdzie powyżej tylko AMD z x3d bo dają dużo FPS do gier esportowych. Mam budżet 4 tys to jest coś lepszego? Budżet na procka mam max 900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano wczoraj o 18:29 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:29 Nie ma nic nardziej opłacalnego do gier niż 14600K za 650 zł, Core Ultra to niewypał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano wczoraj o 18:44 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:44 14 minut temu, Dikson napisał(a): Core Ultra to niewypał. w moble jestem ultra zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...