Truchu Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Zna sie ktos na podkrecaniu za pomocal programow np cpufsb Mam Solteka SL75DRV2 i cpufsb nie mam na liscie tego modelu plyty I co to jest ten PLL ?? A pozatym czy jest ver.Polska bo ja DUJUSZ SZPIK INGLISZ NOŁ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 a po jaka cholere chcesz sobie tak zycie utrudniac - zapusc Red Storm'a i plyta sama podkreci procka do maxymalnej stabilnej wartosci BTW uprzedzam ewentualne pytanie - Red Storm - opcja w BIOS'ie w SOLTEK'ach odpowiedzialna za automatyczne podkrecanie procka 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truchu Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Ale czy to jest odpowiedz tak nie przystoji prawdziwemu OVERCLOCKINg owcua Wykazac sie !!!! moze jakis inny program News() bo mi sie to bardzo podoba a czy ktos na tej plycie bawil sie FSB w systemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...