Michał1 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 witam, mam takie problem: Nie uruchamia mi sie poprawnie usługa składowa SERWER(w winxp oczywiście). Jest ona odpowiedzialna za poprawne działanie sieci (udostepnianie plikow i drukak) wiec skoro sie usluga nie uruchamia to nie moge nic udostpeniac w sieci. Jak probuje ja recznie wlaczyc wywala mi taki błąd: "Nie mozna odnaleźć określonego pliku" tym plikiem jest plik svchost.exe i jak na zlosc jest on tam gdzie powinien( win/system32). Ma ktoś jakieś pomysły jak przywrócić moją sieć :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 nie udostepniaj przez otoczenie tylko postaw serwer ftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 fajnie, ale od nich tez bym chcial cos pozgrywac, zobaczyc co mają. Po za tym chcialbym zeby wszystko działało tak jak powinno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 i nikt nie jest w stanie pmóc :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 moze odinstalowanie i ponowne zainstalowanie skladnika udostepnianie plikow i drukarek w sieci pomorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...