Paweł Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 witam Jaki jest najlepszy cooler co celka 1200@1500 bo mam troche duzą temperature. do 40 dba ( szukałem ) za pomoc z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 wydaje mi sie ze kazdy cooler do socket a bedzie pasowal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 wydaje mi sie ze kazdy cooler do socket a bedzie pasowal... ale który jest najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 wydaje mi sie ze kazdy cooler do socket a bedzie pasowal... ale który jest najlepszy Poszukaj! Bylo miliony razy. Najlepszy bedzie pewnie Zalman 7000A Cu :D:D:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 nie ma rzeczy najlepszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 wydaje mi sie ze kazdy cooler do socket a bedzie pasowal... ale który jest najlepszy Poszukaj! Bylo miliony razy. Najlepszy bedzie pewnie Zalman 7000A Cu :D:D:D. No dobra ale on jest na socket A a nie 370 a coś mi sie niechce wierzyć ze cos tak małego moze dobrze chłodzić przy tylko 20 -25 DBa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 :evil: dziękuje za POMOC :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 :evil: dziękuje za POMOC :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 kurcze mi to naprawde jest potrzebne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 do celka na 1500 nie potrzebujesz przeciez zadnego siepatora mysle ze spire whisper rock lub jego obgadany braciszek bedzie stosunkowo tanio i na pewno wystarczajaco wydajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...