vKeYol Opublikowano Wtorek o 23:07 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 23:07 Witam. Mam problem z fpsami w lolu i nie tylko też w innych grach, coś mi je dosłownie zjada, spadają do 60-80 a nawet czasami do 30fps, problem znika gdy tylko odpalę menadżera zadań, nie mam pojęcia co to jest skanowałem programem Malwarebytes nic nie znalazł, format był robiony ostatnio ale nic to nie pomogło. RTX 3060 LAPTOP GPU AMD RYZEN 7 5800H RAM 16GB WINDOWS 11 Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerek Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu sprawdź temperatury, pewnie robi się za ciepło to laptop zrzuca zegary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu Odpal sobie statystykę, jak tam wygląda pobór prądu i zegary, obserwuj temperatury i ewentualnie podepnij monitor i odpal tam sobie task managera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vKeYol Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu Powiem tak laptop chodzi cały czas na maksymalnych obrotach temperatura pod 90 stopni gdy tylko włączę menadżera zadań w tle nagle laptop robi się cichy i wracają fpsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerek Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu Więc masz problem z temperaturami, możesz wyczyścić system chłodzenia, ograniczyć fps, zjechać z jakością grafiki, zastosować undervolting. Podkładki chłodzące zazwyczaj niewiele dają (no chyba że grasz w łóżku a sam laptop jest wtedy na pościeli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Jest tak jak napisał Silwerek problem z temp. Edytowane 12 godzin temu przez P3ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabaru Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Nie sprecyzowałeś dokładnie. Wysokie temperatury masz tylko w grach czy jak robisz coś na pulpicie to też? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...