adammo777 Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu Hej Mam 4 dyski w PC: Patriot P210 256GB sata - system win 11, 2 inne ssd sata, i WDC WD7500BPKX-00HPJT0 sata. Od dłuższego czasu coś strzykało metalicznie w środku, nieregularnie i nadal tak bywa. Kilka mies. temu po włączeniu zasilania biała kreska w lewym górnym rogu i nie startuje system. Odczepiłem WDC i wystartował. Sprawdziłem kabelki, podłączyłem WDC w to samo miejsce tym samym kablem i startował, ale czasem partycje WDC znikały w systemie. Podłączyłem więc w inne miejsce na mobo innym kablem WDC i działał spokojnie przez jakiś czas. Dzisiaj znowu biała kreska. Sprawdziłem kabel, podłączyłem i jeszcze działa. Ponadto też ten WDC działa bezproblemowo przez adapter usb. Czy to problem SSD systemowego, czy kabel zasilania do WDC? Czy może ten dysk twardy WDC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Słowo "zły" ma wiele znaczeń, które obejmują niezgodność, negatywne, niekorzystne właściwości, niską jakość, a także złe funkcjonowanie . Oznacza również coś niebezpiecznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu P210 od zawsze był zły xD pozbądź się go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...