ziarkowsky Opublikowano Środa o 12:20 Zgłoś Opublikowano Środa o 12:20 Cześć! Jestem aktualnie na etapie modyfikacji mojego projektu Sleeper PC, z tego względu potrzebuję dobrać do niego wentylatory z odwróconymi łopatkami. Czego aktualnie szukam: 1) 2 x Wentylator 120mm ARGB Reverse White, zastanawiam się nad Lian Li ( magnetyczne łączenie wentylatorów i zdecydowanie mniejsza ilość przewodów) 2) 1 x Wentylator 100mm ARGB Reverse White - tutaj nie potrafię wskazać faworyta, na ten moment poświęciłem mało czasu na wyszukanie i nie udało mi się znaleźć nic konkretnego. Zależy mi na dobrym ciśnieniu w obudowie, aktualnie w budzie siedzi wentylator Gelid Silent 7 (zamierzam go wymienić na Noctua NF-R8 redux-1800), dodatkowo posiadam chłodzenie wodne Arctic Liquid Freezer III 240 ARGB. Czy jesteście w stanie polecić jakieś ciekawe rozwiązania do tego projektu? MOBO to B650 Aorus Elite AX Ice (ATX), przez co dół obudowy ograniczony jest tylko do dwóch wentylatorów 120mm + 1 x 100mm. Z góry dzięki za wszystkie propozycje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...