92damian Opublikowano 30 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2025 Jaka będzie lepsza opcja kupna telefonu Samsung Galaxy a56 5g czy realme GT 7t Interesuje mnie szybkość działania Bateria na długi czas pracy Dobry wyświetlacz Aparat dość dobry No i szybkie ładowanie Co będzie lepszą opcją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 17 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2025 Osobiście wybrałbym samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 17 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2025 Osobiście to Samsungi mnie strasznie denerwują, szczególnie ich opcje budżetowe. Rodzeństwo ma podobne i aż chcę je wyrzucić przez okno. Strasznie mulą, aż prawie nic nie da się na nich zrobić. Z Realme nie mam żadnego doświadczenia. Możliwe że interfejs, tak jak Redmi, ma wbudowane reklamy. W ten sposób mogą dać mocniejszy sprzęt w tańszej cenie. Bateria w Samsungu może być lepsza, to fakt, ale też coś się traci. Tą część duszy, część swego zdrowia psychicznego... Jeśli chodzi o budżetówki, ja bym patrzył na chińskie telefony. Może i interfejs jest nieznośny, ale sprzęt jest o tyle lepszy, że swym rozsądkiem nie mogę polecić budżetowych Samsungów. Po prostu mają lepszą wartość w cenie, częściowo przez reklamy, i częściowo przez to, że są projektowane przez chińskie firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...