Pixelek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Mam pytanko. Mam mobo Asus CUSL2-C, procka Intela PIII 1GHz, grafe FIC GF FX 5600 256DDR, 512sdram noname 3-3-3CL. Wszystko ustawione na 133MHz. Co moge z tym zrobic? Moze ktos juz krecil ta plyte glowna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carat Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Smialo na 150 MHz i wyzje jesli masz, mam podobne mobo i chodzi na 150 bez probelmu, jedynien niekiedy grafika sie nie wzbudzala ale tez mialem calkiem inna (gf2ti) p3 jesli nawet Ci osiagnie krytyczna temp. to sie zresetuje mobo, aha i jak masz hdd ibm to uwazaj ;) pewne modele lubia padac przy wyzszych magistralach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 hdd to mam Baracuda 3 7200 wi4ec mysle ze chyba nie powinno byc problemow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Piękna płyta.... Ech, miałem taką. Spokojnie dojedziesz do FSb 150. Powyżej uważaj na PCI. Ale podkręca się na niej wspaniale. Ja swojego dawnego PIII 600 E puściłem na 920 i wszystko było stabilne. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 o tak plytka byla zajebsta ja na nije celka swojego kiedys 633 krecilem na na 840 jakos szlo pieknie nie powiem :) --moim zdaniem byla to i jest wsumei najlepsza plyta glowna do pentiumow 3 i celeronow starszych pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...