Pospo Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 https://allegrolokalnie.pl/oferta/procesor-i5-5675c-4r4w-edram-128mb Mam do sprzedania procesor i5 5675c 4r/4w edram 128mb, procesor zakupiony w xkom, nie podkręcany, temperatury na chłodzeniu fortis 3 to około 50 stopni na domyslnych ustawieniach, sprzedaje ponieważ zmieniłem procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 Nadal stare procki intela sprzedawane są w cenach z tyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 jaka cena za ten procesor jest ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zmieniłem cenę na 119zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 Sprzedany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...