Darth_Father Opublikowano 13 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2025 (edytowane) Cześć wszystkim! Jako że jestem tu świeżakiem bardzo proszę o wyrozumiałość. Zaznaczam, że szukałem, ale nie znalazłem odpowiedzi. Mój problem polega na tym, że wyświetlają mi się informacje o wydajności komputera w prawym górnym rogu monitora i za cholerę nie wiem, jak to wyłączyć. Nie potrafię namierzyć programu, który to wyświetla. Sprawdziłem Nvidia expierience, MSI Afterburner, Game Bar i nic. HUD pojawił się po tym, jak moja córka któregoś razu grała w Roblox... Może ktoś z was szanowni koledzy i koleżanki spotkał się już z czymś takim i mógłby mi podpowiedzieć gdzie to się wyłącza. Z góry bardzo dziękuję za pomoc i przepraszam, jeśli to nie ten dział. Pzdr Damian Edytowane 13 Grudnia 2025 przez Darth_Father Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth_Father Opublikowano 13 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2025 Dobra znalazłem przyczynę. HUD wyświetlała jednak aplikacja Nvidia App. Temat do usunięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...