Skocz do zawartości
mat_zab

ASUS A7V333/R/U/F ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przymiezam sie do zakupu tej płyty lecz wyczytałem gdzies na tym forum ze jest problem z Athlonami 0.13 u więc napisałem do gosta który to sprzedaje i powiedział ze ma 2 revy 1.04 i 2.0 który z nich będzie najlepszy ??. Teraz 2 pytanie jak jest z podkręcaniem na tej płycie osiągne większe FSB niz 166 >????? bo do dziś mam niesmak po DRV5 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze - szukaj

po drugie - ja mam zubożałą wersję tej mobo (rev 1.04) terez procek śmiga na 12,5x166 @ 1,75 V...jeszcze nie był zbyt długo mordowany prime, ale wydaje się stabilny...przy 11x183 były problemy, ale to wina pamiątek(niedługo TwinMOS-y :twisted: ) bo wiem, że ktoś na tej mobo śmigał na FSB ~190 MHz....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze - szukaj

po drugie - ja mam zubożałą wersję tej mobo (rev 1.04) terez procek śmiga na 12,5x166 @ 1,75 V...jeszcze nie był zbyt długo mordowany prime, ale wydaje się stabilny...przy 11x183 były problemy, ale to wina pamiątek(niedługo TwinMOS-y :twisted: ) bo wiem, że ktoś na tej mobo śmigał na FSB ~190 MHz....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze - szukaj

po drugie - ja mam zubożałą wersję tej mobo-bez raida itp. (rev 1.04) terez procek śmiga na 12,5x166 @ 1,75 V...jeszcze nie był zbyt długo mordowany prime, ale wydaje się stabilny...przy 11x183 były problemy, ale to wina pamiątek(niedługo TwinMOS-y :twisted: ) bo wiem, że ktoś na tej mobo śmigał na FSB ~190 MHz....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam dwa kompy na AV7333 jedna ver.1.02 druga 1.04 na 1.02 mam 190 fsb oczywiscie ze wszystskimi bajerami raidy,itd co moge powiedziec plytka miod ale tez zdarzaly sie egfzemplarze do bani jak to masowka jezeli nosisz sie z zamiarem kupna polecam jak najbardziej

dzyst

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam dwa kompy na AV7333 jedna ver.1.02 druga 1.04 na 1.02 mam 190 fsb oczywiscie ze wszystskimi bajerami raidy,itd co moge powiedziec plytka miod ale tez zdarzaly sie egfzemplarze do bani jak to masowka jezeli nosisz sie z zamiarem kupna polecam jak najbardziej

dzyst

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzyst

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...