shakur_45 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 od paru lat slysze, ze jest on autorem najpiekniejszej bramki z rzutu wolnego :) niby jakas z bardzo duzej odleglosci, czy ktos wie gdzie moge ja zobaczyc ?? zainteresowani na pewno wiedza jaka to bramka, wiec nie piszcie, ze podalem malo informacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 mialem ja na plycie jak znajde to ci pokaze , nie wiem wlasnie dzie ona jest ale podobno moj kumpel ja mial , jak ma odrazu cie powiadomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 mialem ja na plycie jak znajde to ci pokaze , nie wiem wlasnie dzie ona jest ale podobno moj kumpel ja mial , jak ma odrazu cie powiadomie oka bede czekal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 wedlug mnie to chodzi o ta brame co Roberto strzelil na Tournoi de France (nie znam dokladnej pisowni) turnieju przed MS Francja 98 .Gola strzelil w meczu z francja pilke uderzyl z bardzo dalekiej odleglosci i zakrecil ja w taki sposob ze wygladalo ze nie ma szans "wpasc" ale wbrew prawom fizyki pilka przed samym slupkiem zakrecila i odbijajac sie od niego wpadla do bramki .Barthez tylko odprowadzil ja wzrokiem i nawet nie drgnal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 aha ja to sciagnalem z kazy szukaj roberto carlos free kick france i ci znajdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 mam jedna jego bramke na kompie filmik, tyle ze w tej on strzela praktycznie z linii koncowej boiska bedac prawie przy rogu. tyle ze to bramka ze zwyklej akcji a nie z wolnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 aha ja to sciagnalem z kazy szukaj roberto carlos free kick france i ci znajdzieTo na bank ta bramka. Poprostu ewenement na skale światową. Bosheee co on zrobił :lol: Szkoda, że taka fatalna kopia :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 jak pierwszy raz ta bramke zobaczylem to .... poprostu mnie zamorowalo. BTW Dudek by to obronil ;) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 mam pare zajebistych goli, carlosa tez mam :D stad mozecie sciagnac best free kick: http://www.angelfire.com/ex/dr34m3r/Robert...estfreekick.mpg (save target as..) kolejna bramka carlosa :o: http://www.angelfire.com/ex/dr34m3r/Robert...oCarlos-OMG.mpg and this is the goal that will travel around the world (nie mowice ze Vanbasten'a nie znaliscie :D): http://www.angelfire.com/ex/dr34m3r/VanBasten.mpeg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Fartuch i tyle :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 >>> http://www.angelfire.com/ex/dr34m3r/Robert...oCarlos-OMG.mpg o ja to chyba jdna z najlepszych bramek jakie widzialem :o:o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Ta bramka Carlos'a to faktycznie cos wspanialego :D chyba sam Carlos nie wierzyl ze wpadnie w bramke ;P ehhehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 kolejna bramka carlosa, jakby bramkarz mial ta pilke zlapac to by chyba go na pol polamalo :> http://www.angelfire.com/ex/dr34m3r/Robert...rocketgoal.mpeg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 nio bramki carlosa sa dopre na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 znacie w ogole jakies sajty z ładnymi bramkami? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a widzieliscie jak teraz Vieira z poza połowy boiska z 60 metrow !! strzelił brame ?!?! Szczeną sie w biorko udezyłem jak to zobaczyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 widzialem kiedys na eurosport, trza bedzie tego poszukac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 najpiekniejsza bramka jaką widzialem to była bramka strzelona zaraz zza poza pola karnego z przewrotki w dodatku o spojenie :o :o :o to było jakies 3-4 lata temu podczas ligi mistrzow, strzelił ktorys z piłkarzy 'florencji', jesli dobrze pamietam, dalbym wszystko zeby ją jeszcze raz zobaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 bramka przepiekna, sam podobna strzelilem u siebie na boisku ;) BTW chyba juz kiedys byl podobny temat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 bramka przepiekna, sam podobna strzelilem u siebie na boisku ;) BTW chyba juz kiedys byl podobny temat :P hehe, jak to czytam, to wlasnie uswiadomilem sobie, ze jestem jedynym facetem ktory nieumie grac w pilke nożną :oops: :D :D :D, ale moj honor ratuje siatkówka :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 bramka przepiekna, sam podobna strzelilem u siebie na boisku ;) BTW chyba juz kiedys byl podobny temat :P hehe, jak to czytam, to wlasnie uswiadomilem sobie, ze jestem jedynym facetem ktory nieumie grac w pilke nożną :oops: :D :D :D, ale moj honor ratuje siatkówka :P :twisted: heh uwiez niejedynym (niechodzi oczywiscie o mnie :] ;P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Raz widzialem brame Van Bastena jak sprzed pola karnego wyskoczyl nozycami, a atakujacy go dwaj obroncy wpadli doslownie pod niego (koles byl tak jakby polozony w powietrzu w trakcie strzalu i go dwoch napadlo wslizgiem, wpadajac pod niego bo na takiej byl wysokosci). Jak pierdyknal to prawie sie sam nie polamal z takiej wysokosci spadl. Ale gol miod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...