Skocz do zawartości
shakur_45

brama roberto carlosa

Rekomendowane odpowiedzi

od paru lat slysze, ze jest on autorem najpiekniejszej bramki z rzutu wolnego :) niby jakas z bardzo duzej odleglosci, czy ktos wie gdzie moge ja zobaczyc ??

zainteresowani na pewno wiedza jaka to bramka, wiec nie piszcie, ze podalem malo informacji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wedlug mnie to chodzi o ta brame co Roberto strzelil na Tournoi de France (nie znam dokladnej pisowni) turnieju przed MS Francja 98 .Gola strzelil w meczu z francja pilke uderzyl z bardzo dalekiej odleglosci i zakrecil ja w taki sposob ze wygladalo ze nie ma szans "wpasc" ale wbrew prawom fizyki pilka przed samym slupkiem zakrecila i odbijajac sie od niego wpadla do bramki .Barthez tylko odprowadzil ja wzrokiem i nawet nie drgnal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pare zajebistych goli, carlosa tez mam :D

stad mozecie sciagnac best free kick:

http://www.angelfire.com/ex/dr34m3r/Robert...estfreekick.mpg (save target as..)

kolejna bramka carlosa :o:

http://www.angelfire.com/ex/dr34m3r/Robert...oCarlos-OMG.mpg

and this is the goal that will travel around the world (nie mowice ze Vanbasten'a nie znaliscie :D):

http://www.angelfire.com/ex/dr34m3r/VanBasten.mpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najpiekniejsza bramka jaką widzialem to była bramka strzelona zaraz zza poza pola karnego z przewrotki w dodatku o spojenie :o :o :o

to było jakies 3-4 lata temu podczas ligi mistrzow, strzelił ktorys z piłkarzy 'florencji', jesli dobrze pamietam, dalbym wszystko zeby ją jeszcze raz zobaczyc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

bramka przepiekna, sam podobna strzelilem u siebie na boisku ;)

BTW chyba juz kiedys byl podobny temat :P

hehe, jak to czytam, to wlasnie uswiadomilem sobie, ze jestem jedynym facetem ktory nieumie grac w pilke nożną :oops: :D :D :D, ale moj honor ratuje siatkówka :P :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

bramka przepiekna, sam podobna strzelilem u siebie na boisku ;)

BTW chyba juz kiedys byl podobny temat :P

hehe, jak to czytam, to wlasnie uswiadomilem sobie, ze jestem jedynym facetem ktory nieumie grac w pilke nożną :oops: :D :D :D, ale moj honor ratuje siatkówka :P :twisted:

heh uwiez niejedynym (niechodzi oczywiscie o mnie :] ;P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz widzialem brame Van Bastena jak sprzed pola karnego wyskoczyl nozycami, a atakujacy go dwaj obroncy wpadli doslownie pod niego (koles byl tak jakby polozony w powietrzu w trakcie strzalu i go dwoch napadlo wslizgiem, wpadajac pod niego bo na takiej byl wysokosci). Jak pierdyknal to prawie sie sam nie polamal z takiej wysokosci spadl. Ale gol miod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi