GULCZAS Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Cze, usiluje zagrac w warcrafta iii na battlenecie ale mam problem z polaczeniem...Chodzi o porty 4000, 6112-6119 ... Probowalem sforwardowac porty zarowno w windowsie jak i na routerze, zdjac firewalla, a nawet ustawic kompa na demilitarized zone ale nic nie pomoaga... Mam Winde Xp , sieciowke 3coma, modem kablowy toshiby i router microsoft mn-100.Ktos moze pomoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 gulczas, a jak myslisz? :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 [...]Probowalem sforwardowac porty zarowno w windowsie jak i na routerze, zdjac firewalla, a nawet ustawic kompa na demilitarized zone[...]ktoras z tych operacji musiales zwalic....sprawdz czy dobrze sie forwarduje.....jakiego masz firewalla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GULCZAS Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 firewalla mam sprzetowego na routerze, w xp wylaczylem... Na routerze tez wylaczylem ale to nic nie dalo. na forwardowaniu sie nie znam ale zrobilem dobrze chyba - wszedlem na router i ustawilem forwarda na porty 4000, 6112-6119 udp i tcp, razem 18 razy... Nie wiem co moze byc nie tak. Provider to roadrunner new york - mam bardzo szybkie lacze i nie wydaje mi sie zeby to oni blokowali. HELP!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...