Dream Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Czy da sie cos z niego wyciongnonc tak jak na 75frn-l ?? bo nie jestem pewien czy cos moge z tom plytkom zrobic . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Czy da sie cos z niego wyciongnonc tak jak na 75frn-l ?? bo nie jestem pewien czy cos moge z tom plytkom zrobic .Sprobuj to sie dowiesz :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Czy da sie cos z niego wyciongnonc tak jak na 75frn-l ?? bo nie jestem pewien czy cos moge z tom plytkom zrobic .Sprobuj to sie dowiesz :P. hmm a mam szanse wyciongnonc takie same rezultaty jak na solteku sl-75frn-l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Czy da sie cos z niego wyciongnonc tak jak na 75frn-l ?? bo nie jestem pewien czy cos moge z tom plytkom zrobic .Sprobuj to sie dowiesz :P. hmm a mam szanse wyciongnonc takie same rezultaty jak na solteku sl-75frn-l FRN-L to dokladnie to samo co Twoja plyta ale bez zintergowanej grafy,wiec powinna krecic sie identycznie, do fsb200 dolecisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Hmm a jak ty doleciales do 10.5 x 240 ? bo tez bym chcial wiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Hmm a jak ty doleciales do 10.5 x 240 ? bo tez bym chcial wiedziec FRN a FRN2 to troche inna bajka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 FRN a FRN2 to troche inna bajka :wink: Hmm ale plz powiedz czy wyciongne tyle na mjom mrn-l co ty na frn 2 ? i czym sie rozni frn2 od frn ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Czy da sie cos z niego wyciongnonc tak jak na 75frn-l ?? bo nie jestem pewien czy cos moge z tom plytkom zrobic . http://www.pl.tomshardware.com/motherboard...1boards-12.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 A czym sie rozniom frn2 od frn ? czy frn dorownuje frn2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Dream poczyaj sobie przyklejony topic tam o tym pisali, z tego co mi wiadomo rozni sie glownie tym, ze FRN2 ma nowsza wersje Nforce'a czyli juz Ultra a co za tym idzie wspiera juz oficialnie DDR 400 i FSB 200, natomiast FRN ma stara wersje Nforce'a ktora wspiera tylko DDR 333 i FSB 166, moge sie mylic ale z tego co wiem to podstawowa rzecz ktora je odroznia to wlasnie chipset a dokladnie jego wersja. A FRN raczej nie dorownuje FRN2-moze inaczej z pewnoscia nie dorownuje FRN2, z tego co wiem na FRN trudno jest przeskoczyc FSB 200. Pozdro Wrazie gdybym sie mylil, niech ktos mnie wyprowadzi z bledu. UPDATE NVIDIA nForce2 SPP + MCP ● FSB 333/266/200 MHz ● Supports Dual Channel DDR SDRAM @ *400/333/266 MHz ● Supports AGP 8X/4X mode ● Supports 2 x Ultra ATA 133/100/66 ● Integrated Promise Serial ATA RAID controller (SL-75FRN-RL only) ● Supports 1 x Parallel ATA 133 RAID (SL-75FRN-RL only) ● Supports LAN function (NV LAN) ● Supports ABSII ● BIOS Vcore, FSB, AGP, DIMM Voltage Setting ● Supports USB2.0/1.1 ● 6-channel Audio To jest FRN-L ● nVIDIA nForce2 Ultra 400 (nForce2 SPP) + MCP ● FSB 400/333/266 MHz ● Supports Dual Channel DDR SDRAM @ *400/333/266 MHz ● Supports AGP 8X/4X mode ● Supports 2 x Ultra ATA 133/100/66 ● Integrated Promise Serial ATA RAID controller (SL-75FRN2-RL only) ● Supports 1 x Parallel ATA 133 RAID (SL-75FRN2-RL only) ● Supports LAN function (NV LAN) ● Supports ABSII ● FSB Setting ● BIOS Writing Protection ● BIOS Vcore Setting ● BIOS AGP, DIMM Voltage Setting ● Supports USB2.0/1.1 ● 6-channel Audio To jest FRN2-L Pozdro, roznice sam wychwyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Czyli nie dam rady sobie wykrencic 10x 240 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Hmm vip ale powiedz jak ty tego solteka wykrenciles plz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 qwa dream nie przesadzasz to juz chyba 5 topic jaki zalozyles o tej plycie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> dream nie przesadzasz to juz chyba 5 topic jaki zalozyles o tej plycie :evil: Topic jak topic ,ale zakladac topic z takimi bledami ? , to sie az czytac nie da .... :? Dream jestes swiadom ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...