wronka Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Właśnie mam problem nie chce specialnie używać do tego celu net limiter,chodzi o to że podobno można ustawić max uplodad plików w dc++ wartoś uploadu,pomuszcie jak to się robi??.Big THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Czyżby nie wiecie jak to się robie,tylu tu was jest.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 bez moda tego nie zrobisz dc++stealth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 o ile pamietam to w DC ++ nie ma takiej opcji, ale da sie jakos ustawić żeby ci upload nie zwalniał downloadu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Witam!! o ile pamietam to w DC ++ nie ma takiej opcji, ale da sie jakos ustawić żeby ci upload nie zwalniał downloaduMożna wiedzieć jaka to opcja??? Pozdr Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 kombinatorzy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 w dc++ 2.61 w opcjach zakładka advenced i zaznacz "use small send buffer (enable if uploads slow download)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Sory pomyliłeś w wersji 0.261!,ok zrobiłem a możeszdokładnie napisać co dzięki temu osiągne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 no 0.261 :) a jak napisałem :P. Przetłumacze. "Użyj małego buforu, włącz gdy wysyłanie spowalnia ściaganie" Wiec teoretycznie powinienes miec teraz wiekszy transfer download nawet gdy od ciebie ktoś tez coś ciągnie. Ale limitu tym nie ustwisz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 To tylko NetLimier ratuje,czemu na www netlimtiera są tylko wersje bety,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 jejku, poszukaj na goglach albo stronach z programami, one je maja na wlasnych serwerach np. www.download.com.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Co ja takiego złego napisałem,jak strona producenta ma wersje beta to nie ma chyba pełnych?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Co ja takiego złego napisałem,jak strona producenta ma wersje beta to nie ma chyba pełnych?.zdzwisiłbyś się. CZy na stonie Symanteca znajdziesz pełną wersje Antywirusa? a np. na warezach bedzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Teraz kapuje a możecie mi podać wersje najnowszego full,na pw lub maial poślijcie mi będem bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Teraz kapuje a możecie mi podać wersje najnowszego full,na pw lub maial poślijcie mi będem bardzo wdzięczny. sciagnij wersje 1.21 a ja zrobie cos czego dawno nie robilem i dlatego to zrobie, podesle ci 'lekarstwo' na maila :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ale czy opłaca się wogule tylko dla 1 programu to instalować? UP: Ok ściągne to zaras,ale widze wersje beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ale czy opłaca się wogule tylko dla 1 programu to instalować? UP: Ok ściągne to zaras,ale widze wersje beta. dobra ma byc beta, podaj mail to ci wysle cos jeszcze zeby z tego bylo full :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 W email jest a masz tu,wronka#poczta.okay.pl dobry ful ale beta ma nei dociągnięcia możesz mi podesłać swoją z lekarstwem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 net limiter sciaglem stad http://www.netlimiter.com/download/nl_v121b.exe a na maila tez poszlo cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 A jest może spolszczenie do niego???. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 A jest może spolszczenie do niego???. nie widzialem ale wątpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 bez moda tego nie zrobisz dc++stealth jak dobrze skonfigurujesz taga to mało wykrywalny jest sDC++ :] ja tak się bawiłem ;p ale już nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 bez moda tego nie zrobisz dc++stealth jak dobrze skonfigurujesz taga to mało wykrywalny jest sDC++ :] ja tak się bawiłem ;p ale już nieSory o jakie moda wam chodzi????. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...