RuDi Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Mam pytanko czy temperaturka MAXTOR 6L040J2 (39,1GB) 39 stopni podawana przez SpeedFana nie jest za wysoka?? Dodam ze to podczas odtwrzania np DivX. Sa jakies graniczne temp dzialania dyskow?No to tyle konfig jak nizej.Pozdrowiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carat Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Moim zdaniem poprawna, ja na IBM mam niekiedy 45. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Temp. jest całkowicie normalna. Ja mam czasem na swojej U6 temp. dochodzącą do 50*C.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jak na ten dysk to norma - nie masz się co przejmować - powinien wytrzymać nawet 75*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...