LuKaSeKbP Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 u taty w firmie jest siec oparta na BNC... zlozyli podanie o DSL i mam i to zrobic.. server linuxowy odpada bo musi to bys stacja robocza pod jakies tam windowsowe programy.. mam pytanie odnośnie windowsa xp home/profesional czy w obydwu jest udostepnianie lacza? Teraz najwazniejsze.. mobo ma zintegrowana karte sieciowa na rj45 czyli mozna podpiac DSL`a a druga karta narazie musi byc na BNC.. czy nie beda one sie gryzly? Czy moze poprostu zainwestowac w router d-linka (600pln) + hub 10mbit z bnc aby to polaczyc? thx za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 [...]mam pytanie odnośnie windowsa xp home/profesional czy w obydwu jest udostepnianie lacza?[...]- tak - nie beda sie gryzly - bedzie wygodniej ale i drozej, zalezy kto placi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 [...]- bedzie wygodniej ale i drozej, zalezy kto placi ;]szef [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...