Tusiek4 Opublikowano Niedziela o 11:52 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 11:52 Witam, Kupiłem ostatnio monitor Gigabyte mo27q28g. grafika 4070 ti super I co jakiś czas sam z siebie mignie, w przeglądarce w pulpicie. Czy włączony hdr czy wyłączony tak samo z g-sync, i z VRR. Wiem że migotanie występuje na oledach podczas włączonego g-synca. Gdy go wyłączę w grach jest spokój. Ale na pulpicie czy stronach internetowych potrafi migotać i mrugać. Da sie coś z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano Niedziela o 14:21 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 14:21 Mam ten monitor od kilku ładnych miesięcy. Nic mi nie mruga. Oglądałeś film Stilgara na YT jak najlepiej go poustawiać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiek4 Opublikowano Niedziela o 15:48 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 15:48 Godzinę temu, MiG29 napisał(a): Mam ten monitor od kilku ładnych miesięcy. Nic mi nie mruga. Oglądałeś film Stilgara na YT jak najlepiej go poustawiać? Tak, Oglądałem ale nic nie pomaga moze wadliwy czy coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiek4 Opublikowano Poniedziałek o 10:28 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 10:28 20 godzin temu, MiG29 napisał(a): Mam ten monitor od kilku ładnych miesięcy. Nic mi nie mruga. Oglądałeś film Stilgara na YT jak najlepiej go poustawiać? Chyba rozwiązałem problem, okazało sie że migotanie pojawia sie tylko w chromie. Musiałem wyłączyć akceleracje grafiki. I przestało migotać 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...