birdman Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 sprawa wyglada tak: p4 1.8 (temp po włączeniu 42 stopnie) gigabyte ga 8sr533p http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Produc..._GA-8SR533P.htm 256mgb ddr - no name lg 1510s http://www.lge.pl/products.asp?groupid=9&c...15&productid=24 gf4mx440 64 mgb - no name problem polega na mruganiu monitora: monitor poprostu na jakomś sekunde przełącza sie na czarny ekran, po czym wraca do normalnego obrazu; zjawisko nasila sie przy włączonym IE; zainstalowałem juz najnowsze sterowniki do płyty i do karty graficznej; czestotliwość odswiezania nie ma na to wplywu; przy starych sterwnikach występowało to samo zjawisko; komputer nie jest w zaden sposób podkręcony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 mozliwe ze masz uszkodzony kabel z kompa do monitora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 kabel tez sprawdziłem (i to nie mój komp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a karta sie nie przegrzewa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Dzieje się tak pod różnymi OSami?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 to nie jest mój komp; jest tam tylko windows xp wiec nie wiem jak z innymi osami; komp ma plomby wiec nie moge go rozkrecic i sprwdzic czy grafika sie nie przegrzewa, ale nie wydaje mi sie poniewaz to mruganie pojawia sie zaraz po wlaczeniu kompa i nie ma zadych krzaków na ekranie; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Ja bym obstawiał soft - system, drivery, dx. Kiedyś miałem taki głupi przypadkek (bardzo podobne objawy), że soft do grafiki miał pod dosyć popularną w polsce kombinacją klawiszy domyślnie przełączanie trybów grafiki. Dzieje się tak bez dotykania klawiszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Ja bym obstawiał soft - system, drivery, dx. Kiedyś miałem taki głupi przypadkek (bardzo podobne objawy), że soft do grafiki miał pod dosyć popularną w polsce kombinacją klawiszy domyślnie przełączanie trybów grafiki. Dzieje się tak bez dotykania klawiszy? niestety tak; a drivery ( z wyjatkiem dx ) były juz zmieniane) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 mailem wlasnie podobny problem (athlon xp1700+,gf4mx440SE i jakis ecs na sisie, win2000) i okazalo sie ze biosie bylo cos zle poustawiane z pnp i zarzadzaniem energii ale po wczytaniu deflautowych ustawien biosa problem zniknal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 mailem wlasnie podobny problem (athlon xp1700+,gf4mx440SE i jakis ecs na sisie, win2000) i okazalo sie ze biosie bylo cos zle poustawiane z pnp i zarzadzaniem energii ale po wczytaniu deflautowych ustawien biosa problem zniknaldzieki; pomogło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...