dr34m3r Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Mam problemy podczas ogladania trailerow przy uzyciu quick time (szczegolnie zalezy mi na nowym trailerze matrix 3), po wlaczniu trailera pokazuje mi sie tylko czarny ekran, glos slychac. Przeinstalowal quick time'a 2krotnie, nie pomoglo, u brata na kompie filimk normalnie smigal, dodam ze ma zainstalowanego dx9a, ja mam dx9b ale nie wiem czy to ma jakis wplyw na to. Nigdy z tym programem praktycznie nie mialem doczynienia, moze potrzebne sa tam jakies kodeki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 moze wystarczy jedynie instalacja najnowszego QT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ok, na forum quicktime'a jeden z kolesi mowil zeby zainstalowac najnowsze strefy do plyt nforce'a, no i podzialalo, topic do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...