Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 jest takie cos jak polacze sie z netem to po jakims czasie wyskakuje mi blad ze svchost (niepamietam spiacy jestem ) chyba wykonal niedozwolona operac i zostanie zamkniety przez windows potem tworzony jest dzienik bledu a jak zagladam do narzedzi administracyjnych->podglad zdarzen dziennik systemu to wyskakuje ze plik dziennika jest szkodzony niewiem co z tym robic po tym bledzie niedziala kopiowanie niektore linki na stronach i inne takie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdimar Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 jest takie cos jak polacze sie z netem to po jakims czasie wyskakuje mi blad ze svchost (niepamietam spiacy jestem ) chyba wykonal niedozwolona operac i zostanie zamkniety przez windows potem tworzony jest dzienik bledu a jak zagladam do narzedzi administracyjnych->podglad zdarzen dziennik systemu to wyskakuje ze plik dziennika jest szkodzony niewiem co z tym robic po tym bledzie niedziala kopiowanie niektore linki na stronach i inne takie odpalałes NSW 2k3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 o boze bylo 10000000000000000000000000razy masz wirusa sciagnij latke z www mikroszita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Na 100% masz msblasta on tak właśnie działa na win2k- też tak miałem- zapodaj poprawkę microsoftu i firewala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Na 100% masz msblasta on tak właśnie działa na win2k- też tak miałem- zapodaj poprawkę microsoftu i firewala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 no wlasnie, u mnie na win2k bylo to samo jak mialem tego blastera czy jakos tak:D hm jak ten virus sie rozprzestrzenia, bo juz prawie wszyscy go mieli (nawet UPC ten co daje mi inernet) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Na 100% masz msblasta on tak właśnie działa na win2k- też tak miałem- zapodaj poprawkę microsoftu i firewala Niekoniecznie, skanowalem nortonem i mksem, nie mam zadnego wirusa a wczoraj 2 razy wlasnie takie objawy mialem, z tym ze neta mi nie rozlaczylo 8O Komp dziala normalnie do dzis/teraz co to qfa jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 zabilem to tj wylonczylem znalazlem msblas.exe i go skasowalem ciekawe co sie stanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Na 100% masz msblasta on tak właśnie działa na win2k- też tak miałem- zapodaj poprawkę microsoftu i firewala Niekoniecznie, skanowalem nortonem i mksem, nie mam zadnego wirusa a wczoraj 2 razy wlasnie takie objawy mialem, z tym ze neta mi nie rozlaczylo 8O Komp dziala normalnie do dzis/teraz co to qfa jest ?? U mnie norton antyvir też nic nie wykrywał(dlaczego?- też nie mam pojecia, też wątpiłem że to to) a po zapodaniu poprawki i firewalla problem znikł. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=406...ghlight=svchost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Sprobuj tym zeskanowac komputer http://securityresponse.symantec.com/avcen...er/FixBlast.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Sprobuj tym zeskanowac komputer http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe Dzieki za link, zeskanowalem i WORM NOT FOUND, czyli musialo to byc cos innego. Firewalla ma caly czas zalaczonego. Poprawki nie moge zapdac bo wymaga SP minimum 2 a ja nie chce zadnych packow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...