Gość Kyniek Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 wczoraj - raczej dziś :) napisałem stronkę - pierwszą w życiu - o WC. To ma być narazie drobne wprowadzenie w tematykę WC i w przyszłoście zamierzam ją rozbudowywać :) Czy wy znacie jakieś inne stronki? Może ktoś z was napisał też coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 :arrow: cieszymy sie razem z Toba. czy moglbys zapodac adres do stronki, ktora wykonales? jestem ciekaw jej wykonania i informacji tam zawartych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 jeszcze jakbys podal adresik to by bylo git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 O JEZU!!!! Rzeczywiście nie podałem adresu.... kyniek.klub.chip.pl Zapomniałem podać adresu - cgyba się nie wyspałem bo o 9:00 wstałem...a położyłem się dopiero ok. 4 nad ranem.... :roll: jak znacie inne to podawajcie adresy - będę zamieszczał do nich linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Ten blok sam robiles ?? Bo na seryjna produkcje tomi nie wyglada :) Jak z jego wydajnoscia :) ja moge najwyzej podac adresy sklepow z akcesoriami do wc bo innych nie mam ... ale mozesz poszukac na www gosciu z forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 O! Widzę że temat został przeniesiony - może to i dobrze.... wracając to właściwego tematu - bloczek sam robiłem - właściwie tam są 2 sfotografowane.... jednego już nie mam....sprzedał się... Z wydajnością jest dobrze - wyfrezowane "M" jest bardzo znanym i lubianym wzorem. Zauważyłem że użycie dobrej pasty termoprzewodzącej jest ważne - teraz różnice po między wodą w obiegu a temperaturą procesora są 2C w IDLE i 4C w LOAD(stresie) poprzednio - czyli ze starą pastą teroprzewodzącą była odpowiednio 3 i 6. P.S. Dane podaje dla ustawień AXP1700 10.5x187 vCore=1.75V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...