ptaku666 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Kupiłem sobie głosniki Creative inspire 4400 4.1 . Posiadaja one dwa wejscia głosnikowe analogowe, a ja bym chciał przerobic je na jedno wejscie ale cyfrowe. Jeśli jest taka mozliwosc toprosze o opis jakis czy cos. Z góry dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Jasne, oczywiście już się robi. Jak ci się to uda zrobić to napisz ja na płycie ma spdif i głośniki Cretive 2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 hmmm... wlasciwy dzial? gdyby to bylo takie proste to takie glosniki z przetwornikiem A/C nie bylyby o kilkaset zetow drozsze a pozatym to sie mija z celem ^^ chyba ze zalezy Ci na ilosci kabli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...