querke Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 No co tu jeszcze napisac Doradźcie mi co mam zrobic i czym go wyciszyc bo z tego co widzailem sa tu ludzie dobrze obeznani z takimi sprawami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 byla juz odpowiedz na tym forum na twoje pytanie.... sam odpowiadalem, ale powtarzac mi sie nie chce. czyli nie pozostaje mi nic innego jak powiedziec - BYLO SZUKAJ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Witamy nowego usera na forum! Po pierwsze - szukaj bo było już wiele razy Po drugie - ten topic nadaje się do (chłodzenie i modyfikacje) a nie sprzęt 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querke Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 no wlasnie sie zastanawialem gdzie to umiescic i postanowiel ze tu ale dzieki zapamietam na przyszlosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 http://4max.pl/grupa.asp?gg=18 sa jeszcze inne strony noi opcja szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...