Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 http://www.jakeludington.com/ask_jake/2005...s_thumbsdb.html Szukaj na googlach takich rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Szukałem już w ten sposób ale nic nie znalazłem... co najwyżej jakieś śmieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 "There are lots of applications that use the .db file extension, include Oracle databases, Windows XP thumbnail databases, Paradox databases, Novell GroupWise Address databases, MSWorks, Mozilla Client Certificate or Security Module databases and more." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Próbowałem kilkoma programami i nic. Nie wiem chyba dam sobie z tym spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 udalo sie moze komus uruchomic to na nowszym sprzecie ? bo mi pisze przy uruchomieniu ze gra nie wspiera mojej karty graficznej i sie nie wlacza. a akurat mam troszke czasu na pogranie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Siedzisz na XP czy na Viście? Bo jak na tym drugim to kombinuj ze zgodnością ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 na Viscie , ale zgodnosc nic nie daje wciaz komunikat : "Unsuported video cards." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 mam to samo i żadnego sposobu na uruchomienie tej super gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rephouz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Do usunięcia. Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Rephouz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...