Spentany Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 wole sie upewnic ;) czy przy włączonym kompie moge sobie bezkarnie podłaczac i odłaczac monitor od karty graf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 nie wiem czy mozna ale tak robię ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 ok ;) moze ktos jeszcze ma jakies doswiadczenie w tej kwesti ? wole byc pewien :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 tak, chodziaz dla pewnosci radze wylaczyc kompa z zasilania tez:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ja przy włączonym komputerze to nawet karty rozszerzeń PCI wkładam, głupie pytanie z tym monitorem. Nawet napędy IDE chociaż jeden sie w ten sposób zespuł, ale wyszło mi to na dobre bo dostałem nowszy model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Majdan a kopnal cie kiedys prad i lapy lataly ci przez kolejne 2 dni? Jak nie to uwazaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Mnie kopnął heheh aż bezpiecznik poszedł na listwie i jeszcze gdzieś w instalacji elktrycznej. Tylko że mnie kopnęlo od budy , musialo być jakieś przebicie. A co do wkaładanie PCI i HDD na włączonym to nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 wole sie upewnic ;) czy przy włączonym kompie moge sobie bezkarnie podłaczac i odłaczac monitor od karty graf? Jasne że tak, będziesz miał nową grafę :lol: :lol: :lol: . Moja po takim zabiegu przestała wyświtlać ale w serwisie przeczyścili i powiedzie;li że jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...