pol Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Witam - pytanko mam asusa a7v kt133 :( rev. 1.03 nie obsługujący oficjalnie duroników na nowym rdzeniu wiec czy po wlożeniu takiego proca bedzie działał prawidłowo :?: .Może ktoś miał jakieś doświadczenia z taką konfiguracją prosze o podpowiedź bo nie wiem czy wymieniać płytę główną aby działał prawidłowo :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Moze jednak ktos cosik powie bo nie wiem czy brac czy nie tego duraka ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Moze jednak ktos cosik powie bo nie wiem czy brac czy nie tego duraka ????A dlaczego niby mial nie chodzic. Tutaj znajdziesz BIOS ---> www.asus.com.tw/mb_alllist.asp Poszukaj swojej plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...