Buzzy Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Czy ktos nie zna moze jakiejs stronki w necie gdzie pisałoby wszystko o kompie. Chodzi mi o podstawowe informacje typu co to jest procesor grafa ram dysk i do czego to sluzy.Aby wyjasniły osobie kompletnie nie wiedzącej nic na ich temat czyli podtswowe informacje o sprzecie. Podajcie linki byłbym wdzieczny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 kup ksiazke na www.helion.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Akurat miałem pod ręką (może później się przydać :wink: ): - http://www.pl.tomshardware.com/howto/20020...0904/index.html - http://www.pl.tomshardware.com/howto/20020...0918/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 http://www.budowakomputera.konin.lm.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Musze tate troche wprowadzic w rzeczywiste czasy i uzmyslowic co i do czego sluzy w kompie :D Thx za linki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Musze tate troche wprowadzic w rzeczywiste czasy i uzmyslowic co i do czego sluzy w kompie :D Thx za linki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Mam pytanie, na jakim napiećiu chodzi Twuj procek po przetaktowaniu na 2200+?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Napiecia nie zmienialem 1,78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Czy ktos nie zna moze jakiejs stronki w necie gdzie pisałoby wszystko o kompie. Chodzi mi o podstawowe informacje typu co to jest procesor grafa ram dysk i do czego to sluzy.Aby wyjasniły osobie kompletnie nie wiedzącej nic na ich temat czyli podtswowe informacje o sprzecie. Podajcie linki byłbym wdzieczny :D :arrow: www.komputerswiat.pl albo pismo o tej samej nazwie dostepne w kazdym kiosku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Czy ktos nie zna moze jakiejs stronki w necie gdzie pisałoby wszystko o kompie. Chodzi mi o podstawowe informacje typu co to jest procesor grafa ram dysk i do czego to sluzy.Aby wyjasniły osobie kompletnie nie wiedzącej nic na ich temat czyli podtswowe informacje o sprzecie. Podajcie linki byłbym wdzieczny :D :arrow: www.komputerswiat.pl albo pismo o tej samej nazwie dostepne w kazdym kiosku :) Akurat w ostatnim numerze jest temat Twój Pierwszy Pecet [Jak rozpakować; Jak podłączyć; Jak uruchomić; ABC komponentów] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 (...) Akurat w ostatnim numerze jest temat Twój Pierwszy Pecet [Jak rozpakować; Jak podłączyć; Jak uruchomić; ABC komponentów] nie no nie moge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wiem dlaczego tak sie smieje ale temat jakos wsiadl mi na skojazenia - wiecie bravo, dziewczyna i tematy w stylu "moja pierwsza milosc" "moj pierwszy raz" "100 metod na podryw".... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 (...) Akurat w ostatnim numerze jest temat Twój Pierwszy Pecet [Jak rozpakować; Jak podłączyć; Jak uruchomić; ABC komponentów] nie no nie moge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wiem dlaczego tak sie smieje ale temat jakos wsiadl mi na skojazenia - wiecie bravo, dziewczyna i tematy w stylu "moja pierwsza milosc" "moj pierwszy raz" "100 metod na podryw".... hehehee rzeczywiście ten temat w KŚ jest śmieszny bo nic tam ciekawego niema chociaż dla gościa który styka się pierwszys raz z kompem to sobie morze poczytać..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ok dzieki poszukam sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...