kufelman Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Witam mam pytanko jaki jest rozstaw srub w tej nasuwanej podstawce pompki eheim 1250 chodzi mi o to (otwor)-------------(odległość)---------------(otwor) | | | | | | (odległosc) (odleglosc) | | | | | | (otwor)-------------(odległosc)---------------(otwor) Jak wiecie o co mi chodzi to napiszcie w miare dokladna odleglosc bo ja mam tez EHEIMA tylko trzoszke wiekszego i robie taka dodatkowa blaszke tlumiaca drgania i nie wiem jeszcze czy nie wymienia na 1250 a dziury musze wiedziec gdzie wywiercic z gory dzieki. PS. Rysunek troche niue wyszedl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 jeśli chodzi o rozstaw otworów między otworami na jednej szynie to ja mam 65 mm i śruby są w najbardziej skrajnych położeniach. natomiast jeśli chodzi o rozstaw pomiędzy szynami to jest problem bo pompa nie jest kwadratowa i na dłuższym boku to jest 90 mm, ale na krótszym Ci nie powiem. najgorsze, że firma Eheim odstawiła wiochę i nie podała tych informacji w instrukcji (ja nie znalazłem). ps. jeśli chodzi o mocowanie, to mam fajne amortyzatorki pod pompe, szczegóły na priva, albo w sekcji sprzedam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufelman Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Nie wim czy chodzi ci o to co chcem wiedziec wiec sporzadzilem rysunek. http://cashandmoney.w.interia.pl/eheim.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...