zzissum Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Mam płyte FIC AU13, sterowniki 2.45 pod nForce2, WinXP. Podłaczone mam 4 głośniki, 2 przednie i 2 tylne (tylne podłączone do wyjścia na śledziu "rear"). Po ustawieniu na 4 kolumny wszystko działa OK. Tylko przy ponownym starcie systemu z powrotem samo ustawia sie na 2 głośniki? Próbowałem juz przez panel sterowania ustawiam głośniki kwadrofoniczne, po restarcie dalej to samo czyli głośnki stereo. Za każdym razem musze ustawiać na 4 kolumny. Jest jakies rozwiązanie tego problemu?? :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zainstaluj orgynalne stery z płyty dostarczonej z Mobo. umnie na 2.45 szarpało w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 teraz stwierdziłem że nasz fic najlepiej działa na orgynalnych sterach ( męczyłem się prawie 2 miechy na innych:-( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Dorwij jeszcze 2.03 ja na takich dzialalem i nie bylo zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Nie musisz nic grzebać ze sterownikami. W ustawieniach jest taka opcja którą należy zmienić i wtedy po restarcie jest wszystko ok. Jestem tego na 100% pewny bo robiłem to u kumpla na kompie, objawy były identyczne. Niestety nazwy tej opcji nie pamiętam i nie mam jak tego sprawdzić. Poszperaj sam w ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ateva Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 BTW: ma ktos z was Warcraft III? Tez mam FIC-a AU13 i pod War3 primo prawie nie ma dzwieku (tj. nie ma, tylko jakies rytmiczne stukanie slychac); secundo filmiki ida tak, jakby co druga klatka (wlacznie z dzwiekiem) sie gubila. Przy dzwieku przez SB Live jest OK. Macie jakies pomysly co to moze byc? Aha, probowalem zarowno stery dolaczone do plyty, jak i sciagniete ze strony nVidii. Pozdrawiam, Ateva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...