Kondzio25 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 POMOCY BIOS !!! JAK JESTES POSIADACZEM RADEON SUPERGRACE 9100 128 BIT 64 MB DDR SAMSUNG 4 NS VIVO INSTRUKCJA 1. Formatujesz dyskietke systemowo (skopiuje pliki by ruszyl komp spod dosa) 2. Kopiujez pliki z http://www.radeon2.ru/bios/util/flashrom2.17.zip rozpakuj na dyskietke (5 plikow) 3. Uruchamiasz komputer z tej dyskietki 4. wpisujesz komende FLASHROM -S 0 bios.bin (po -s jest zero ) 5. Jak skonczy uruchamiasz windowsa (reset kompa) 6. Wysylasz mi na maila z plikiem z dyskietki BIOS.BIN Operacja jest jak najbardziej 100 % bezpieczna bo to tylko zapisuje bios na dyskietce. Pozdrawiam i bardzo prosze POMÓŻCIE bo zly wgralem biosik :( konrad21@tkdami.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzio25 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 serio nikt nie ma tej karty? Moze ktoś się znajdzie i pomoże ? Internet obszukałem i raczej trudno znalezc na 100 % ten sam biosik. Pozdro i licze na pomoc THX PLS :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 wysle ci niedługo, mam taką kartę ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...