LuKaSeKbP Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Poszukuje jak w temacie uzytkownika/(ow) owej karty sieciowej.. Nie moge znalezc do nich dzialajacych sterownikow, ciagnolem 2 na 3 strony z googli ;> i wingroza zadnych nie lapie w pizdu.. jak ktos by mial te stery.. ;D dziki za odzew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Nie wiem jaki win ale takie są chyba do NT- ków sterownik , szukaj jeszcze na oficjalnej stronie... np. www.d-link.de PS. Kartę miałem tylko przez chwilkę i była pod linuxem (tam chodziła bez problemu) a ten link znalazłem z rozpędu - nie testowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 na karcie pisze dfe-530tx rec-c1 tych 530tx`ow wogule jest 5seri :> do rec-1 znalazlem stery dokladnie do tej ale wlasnie tylko pod linuxa :/ z oficjalnej stronyz zassalem 530tx i tez nie dziala wingroza 98se i na xp sprawdzalem home Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Hmmm. Dziwne ja mam taką karte i jest przez WIN Xp wykrywana i instalowana automatycznie, w Win 2000 też i oczywiście w Linuxie. Do 98 też nieznalazłem sterów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...