kain Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Otóż założyłem sobie niedawno konto, zadzwonili do mnie, wszystko ok. Dostałem kopertę z umowami. Przeczytałem wszystko i w jednym miejscu dumnie piszą, że przysłali mi "Potwierdzenie otwarcia rachunku bankowego". Problem w tym, że w kopercie nic takiego nie było. To jakiś ważny dokument który muszę mieć i dzwonić do nich z ochrzanem i żądaniem przysłania czy olać i tylko odesłać umowę? Zależy mi na czasie bo konto jest mi bardzo potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Eee, ja dostałem tylko dwie umowy i jakąś ulotkę co dalej robić. Odeślij umowy, zadzwoń do mLinii i będzie spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zawsze mozesz zadzwonic na mLinie i skonsultowac sie z konsultantem/konsultantka. Ja dostalem taki papier potwierdzajacy otwarcie konta, z numerami iczyms tam jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...