ClareS Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 http://www.xcl-clan.com/articles.php3?id=29&p=2 Dzięki za zarąbisty link. Myśle że nasze problemy rozwiąże powyższy mod (kwestia napięcie-wydajność). Moja wersja karty to oem a twoja clare S?. Jeśli chodzi o wydajność to przecież bios nie został zmieniony więc skąd spadek. Moim zdaniem temperatura ma wpływ na wydajność, ale puki nie przeprowadze testów procka na wc nie powiem tego głośno :). Opinie są różne. Napisz co myślisz o podniesieniu napięcia. Czy sam tego próbowałeś? Ja mam wersje box :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 chyba jakies farmazony siejecie co do tych spadkow wydajnosci, a napieciu, czy temperaturze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Temperatura autopsja... Ale podobno na forum www.xcl-clan.com o tym pisali warto o tym poczytać, będzie się mogło obalac farmazony farmazoniarzy na lokalnych arenach... A moze samemu się sprubuje... tak 2200 na witraku za 30 zł powinno wystarczyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...