virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Nie jestem pewien czy to ten dzial ale zaryzykuje :P Otoz rozebralem klawiature na czesci. Zdjalem przedni panel orazy wyjalem wszystkie literki. Wrzucilem wszystko do wody i zaczaylem czyscic :) . Po zlezeniu klawiatury zaczela tak ciezko chodzi, tak jak by kazdy przycisk tarl o siebie. Czyzby klawiatury sie pod woda nie mylo ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja myję klawiature papierową ściereczką nasączoną płynem do mycia podłóg drewnianych. Potem sprężonym powietrzem wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e kawałki papieru między klawiszami. To działało mi już dwa razy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ale lipa :D Zle umylem klawiature, tylko co teraz zrobic? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Sprubuj ją czymś sprubować nasmarować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 No wlasnie nie wiem czym. Co moglbys doradzic bo WD 40 skaczylo mi sie juz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 umyłes 'całą' klawiatore :) w sumie twoje zalozenie jest w polowie dobre umyć tylko same klawisze a reszte pod odkurzacz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 No niby tak ale teraz zle chodzi :D Juz wolalem brudna klawiature :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 A jak czyścicie klawiatury to wy wszystkie guziki wyciągacie,nigdy tego nie robiłem,boje się że potem nie złoże tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Eee mam obok siebie druga klawiature :D Szukam do niej odbiornika (bo jest bez przewodowa) wiec na podstawie jej skladalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zdjalem przedni panel orazy wyjalem wszystkie literki. Wrzucilem wszystko do wody i zaczaylem czyscic :) . Po zlezeniu klawiatury zaczela tak ciezko chodzi, tak jak by kazdy przycisk tarl o siebie. Czyzby klawiatury sie pod woda nie mylo ? :) czyszcze klawiature dokladnie w taki sposob... ale nie ma u mnie objawow opisanych przez Ciebie... jak ktos napisal wczesniej uzyj jakiegos smaru.. jakis przezroczysty (albo cos podobnego np. wazelina techniczna) a moze poprostu zle ja zlozyles. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Eee nie sadze zebym zle zlozyl, wszystkie klawisze chodza dobrze tzn ten sam przycisk nacisne sie pojawi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 nie mowie, ze zle ulozyles klawisze tylko zle zlozyles klawiature... nie wsadziles jakiejs podkladki czy cos takiego jezeli nie zrob to co napisalem o wazelinie technicznej... w wielu klawiaturach wlasnie tak sa smarowane klawisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Hm wszystko zostalo wlozone co bylo, poniewaz wszystko lezalo w 1 miejscu. A co to jest ta wazelina techniczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 www.google.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Aaa juz wiem :) Nawet tania, nie cale 3 zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...