turkuć Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zamawiam u goscia z allegro radiatory na pamieci Radeona 9600 PRO i potrzebuje wymiarow - gosciu odpowiednio przytnie moze znacie ? czy ktos juz z was przyklejal na BGA, jezeli tak to co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Kostka BGA ma wymiary 11x11 mm. Ale proponuje ci jak tylko jest miejsce na karcie zrobićwieksze radiatory np 15x15mm zawsze jest lepsze chłodzenie (wieksza powierzchnia wymiany). A to klejenia polecam klej Zalmana dwuskładnikowy taki jak dodają np do znb32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja MAM takie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 no to rozumiem konkretna propozycja ile za 8 sztuk? nowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Z tsakimi postami to zapraszam na forum giełdowe, jak jakiś moderator to zobaczy to odrazu bedzie dym za reklame. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja sprzedaję takie: Hello mechl!n 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Liczę się z tym- dlatego nie podawałem linków do aukcji, ceny itp. Poprostu poinformowałem, że takie mam. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Liczę się z tym- dlatego nie podawałem linków do aukcji, ceny itp. Poprostu poinformowałem, że takie mam. 8) A co ta informacja ma wspolnego z topicem ? Gosc chyba o co inne pytal . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Przepraszam- poprawiłem posta. A po reakcji gościa który pytał wnoszę, że moje info było przydatne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...